Konserter och fester

Konserter och fester

För bokningar: maila eller ring! 

 

Jazz, Ratpack och golden oldies!

Jag älskar musik från förr! Sinatra, Jersey boys, Beatles, Ella Fitzgerald, Dinah Washington och The Four Seasons för att nämna några: Jag blev helt enkelt sångerska till den här musiken. Därför känns det extra roligt att nu kunna erbjuda konserter och mingelmusik i den här andan!

1-2 set  om ca 45 min med 40-, 50- och 60-talslåtar i behaglig, laid back stil. Tar gärna emot requests och förslag på låtlistor!

Något som känns extra roligt och värdefullt är när jag sjunger den här musiken på äldreboenden och demensboenden för att trigga glada minnen. Musik har en så stor påverkan i vårt liv, och hur vi minns vårt liv!

Fly me to the moon

Text & musik: Bart Howard

Sång: Anna Bylin

Somewhere over the rainbow

Text & musik: Harold Arlen, Yip Harburg

Sång: Anna Bylin

Visans vackra klanger!

Jag vill alltid sjunga nära och personligt. Visa är en genre där texten får komma fram och bära musiken. Den svenska visskatten är fantastisk! Men jag sjunger gärna både på svenska, engelska och spanska. Ibland är jag även med och skapar nya visor i olika samarbeten, som ”Jag tänder ett ljus” här nedan. Jag tar gärna emot requests och låtlistor när du söker musik till den där speciella tillställningen!

 

Välkommen till jorden

Text & musik: Lotta Ahlin

Sång: Anna Bylin

Piano: Erik Sihlberg

Kärleksvisan

Text & musik: Sarah Dawn Finer

Sång: Anna Bylin

Piano: Erik Sihlberg

Jag tänder ett ljus

Text & musik: Robert Stig, Cenneth Gunnarsson, Anna Bylin

Sång: Anna Bylin

Piano: Cenneth Gunnarsson

Välkommen till jorden

 

Stilla stund – Julkonsert!

Vissa sånger gör sig extra vackert akapella. Självklart erbjuder jag även julkonsert och julmusik med tillhörande instrumental bakgrund, piano och/eller gitarr.

Stilla natt

Text & musik: trad.

Sång: Anna Bylin

 

Foto: Pixabay