Begravning

Begravning

Om du läser detta kan det vara så att du har förlorat någon. Jag beklagar isåfall sorgen. Att ta farväl av en närstående är oerhört svårt. Ibland känns det omöjligt. Det finns inget någon kan göra. Men musik kan vara ett sätt att låta själen och känslorna få en ventil, ett ögonblick av något annat, än enbart den tunga sorgen.

Musik är också extra speciellt och intimt när det handlar omJag tänder ett ljus avsked. Jag sjunger därför gärna sånger som du/ni själva har valt ut. Att ta farväl är personligt och privat och musiken gör sig bäst om den speglar den älskade som läggs till vila.  Jag har stor erfarenhet av andakter och ceremonier och försöker alltid jobba med lyhördhet, respekt och ödmjukhet. Min uppgift är att med musik hjälpa dig sätta ord och känslor på det du och dina närstående behöver få uttryckt under begravningen.

Jag vill göra allt jag kan för att den här svåra stunden blir så fin som möjligt. Kontakta mig gärna om du har några frågor eller önskemål.  Jag sjunger alltid det du/ni själva önskar, listan nedan är bara ett förslag på sånger jag har i min repertoar.

Exempel på uppskattade sånger vid begravning

Anna Bylin, sånglektioner

Tears in heaven – Eric Clapton

Bridge over troubled water – Simon and Garfunkel

Knocking on heavens door – Bob Dylan

Håll mitt hjärta – Björn Skifs

Nocturne – Evert Taube

Hallelujah – Leonard Cohen

Imagine – John Lennon

Utan dina andetag – Kent

Ave Maria – Franz Schubert

Lyssna: Kärleksvisan – Sarah Dawn Finer

 

Om du/ni känner att jag är rätt person för er, hör gärna av er med önskemål om musikval. Du  bokar genom att maila eller ringa.

 

 Klicka på menyn och välj mellan rubrikerna för att lyssna och få fler smakprov.

Musicbyanna - 5x5 cm

Foto: Pixabay